HTS medical egészségközpont
Ügyfélszolgálat
Pécs:
+36 72 522 640
+36 72 522 641
Ügyfélszolgálat
Budapest:
+36 1 236 0808
+36 1 236 0809

Főorvosnő, Belgyógyászat


Dr. Modensieder Mariann

HTS Medical Pécs Dr. Modensieder Mariann Főorvosnő, Belgyógyászat

A fennálló tünetek, panaszok feltérképezése után további vizsgálatok meghatározása (pl. labor, ultrahang stb.), a kórisme megállapítása a terápia beállítása.


1976-tól csaknem 40 éven keresztül szolgálta Pécs város és Baranya megye egészségügyét. Kardiológus szakrendelésvezetőként az Uránvárosi Rendelőintézetben dogozott 2012 decemberéig. Jelenleg a HTS Medical Kft.-nél magánorvosi tevékenységet folytat, ezen kívül a Siklósi Kórház kardiológia szakrendelésének munkájában vesz részt.

Egy általános belgyógyászati vizsgálat:
A belgyógyászati vizsgálat egyik legfontosabb része a kórtörténet feltérképezése. A családban előforduló és előfordult betegségeket térképezi fel az orvos, különös figyelemmel a szív-érrendszeri (magas vérnyomás, szívinfarktus, érszűkület, trombózis, embólia), a gyomor-bélrendszeri, az anyagcsere (cukorbetegség, zsíranyagcsere eltérések), endokrinológiai (belső elválasztású mirigyek, hormonok), légzőszervi, urogenitalis (húgyúti), mozgásszervi megbetegedésekre, az autoimmun és fertőző betegségekre, a fejlődési rendellenességekre és a daganatos kórképekre.

A belgyógyászati vizsgálat része a mozgásszervek és idegrendszer kiterjedt vizsgálata is. A belgyógyász a leletek értékelésénél mindig kitér a korábbi leletekkel történő egybevetésre, hiszen a korábbi állapothoz képest bekövetkezett változás is fontos tényező a terápia kiválasztásánál. A kórtörténeti adatok, panaszok és tünetek alapján szűrőjelleggel vagy a tünetek okának kiderítésére a belgyógyász felállít egy diagnosztikus sorrendet laboratóriumi vizsgálatokkal, képalkotó vizsgálatokkal, további szakorvosi konzultációk megszervezésével. A belgyógyász folyamatosan követi az egyes megállapított eltérések, tünetek mértékét azaz a betegségnek megfelelően gondozásba veszi a pácienst.

Szakorvosi vizsgálatok:
-első vizsgálat 10.000 Ft
-kontroll 6.000 Ft
-ABPM 5.000 Ft


Időpontkérés

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos időpont egyeztetésével kapcsolatban.

Rendelési idő

Hétfő: 10:00-12:00

Válaszon időpontot.


IdőpontkérésHTS Medical Kft.

A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont (Pécs) működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center

A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink

A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 5 városban találkozhat. Budapesten, Békéscsabán, Pécsen és Sopronban gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadjuk vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.