HTS Medical Egészségközpont

Ortopédia, Klinikai orvos


Dr. Antal Hunor

HTS Medical Pécs Dr. Antal Hunor Ortopédia, Klinikai orvosAz ortopédia (a görög orthopaedia szóból) az orvostudomány azon ága, amely a mozgási szervrendszer statikájával, biomechanikájával, dinamikájával, a csontok illetve ízületek hibás fejlődésével, rendszerbetegségeivel sérüléseivel foglalkozik. Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel és azok kezelésével foglalkozó orvosi szakterület. A mozgásszervi betegségek körébe tartozik a végtagi csontok, ízületek és inak betegsége, az izombetegségek egy része, valamint a gerincoszlop csigolyáinak és a környező lágy részeknek az elváltozása is. Kezdetben az ortopédia a különböző torzulásoktól, deformitásoktól, bénulásoktól szenvedő emberek problémáit elsősorban mechanikai segédeszközökkel próbálta gyógyítani, esetleg fürdőkúrát ajánlott. Ma már az ortopédiai megbetegedések kezelésére lehetőségek széles skálája áll az orvosok rendelkezésére. Az altatásos érzéstelenítés feltalálása után az ortopédia nemcsak a konzervatív, azaz vértelen módszereket tudja alkalmazni (pl.: fizikoterápia, gyógytorna, hidroterápia, stb.), hanem műtéti beavatkozásokat is végez.

A vállsebészet, vagy talán helyesebben vállgyógyászat a váll területén megjelenő panaszok (fájdalmak, mozgásbeszűkülés, ficamodás stb.) hátterében álló kóros állapotok diagnosztikájával, valamint a válltáji betegségek gyógyításával foglalkozik Csípőtájéki fájdalmak esetén az esetek zömében csípőízületi arthrosis, azaz kopás áll a háttérben. A betegség gyógyítása szempontjából kiemelten fontos tényező az idő valamint a szaktudás. Panaszok esetén mielőbb ajánlott specialista felkeresése, aki az konzervatív vagy operatív úton segíti a gyógyulás útjára

Ortopédiai szakvizsgálat ára: 15.000Ft

Rendelési idő: Csütörtök: 16.00 - 20.00

Dr. Antal Hunor ortopédus szakorvosunk átmenetileg szünetelteti a rendelését - előreláthaóan január 10-ig - ugyanis államilag áthelyezésre került a járványügyi központba 24 órás szolgálat keretében.
Tehát a Doktor Úrhoz bejelentkezni online formában átmenetileg nem lehetséges, munkatársainkkal csak telefonon tudnak egyeztetni a két telefonszám egyikén: 06 20-944-2905 vagy 06 20-274-2967

Megértésüket köszönjük!

Időpontkérés

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos tudnivalók egyeztetése céjából.

Rendelési idő

Csütörtök: 16:00-20:00
HTS Medical Kft.


A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center


A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink


A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.