HTS medical egészségközpont
Ügyfélszolgálat
Pécs:
+36 72 522 640
+36 72 522 641
Ügyfélszolgálat
Budapest:
+36 1 236 0808
+36 1 236 0809

Gyógytorna


Heizer Csilla

HTS Medical Pécs Heizer Csilla Gyógytorna

25 éves gyakorlattal, tapasztalattal


25 éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezem a mozgásszervrendszer gyógytorna kezelésében, rehabilitációjában.
A problémák kialakulásának megelőzésében. Különös tekintettel az ortopediai problémákkal küzdők, a balesetben sérültek kezelésében, illetve a csecsemők, gyermekek mozgásfejlesztésében.
Egyéni, speciális kezelés alkalmazásával, életmódi tanácsokkal igyekszem a lehető legtöbb eredményt elérni a javulás, gyógyulás érdekében.

Kezelések:
- egyéni gyógytorna felnőtt 45 perc 7000 Ft
- gyógytorna gyermek 30 perc 5000 Ft


Időpontkérés

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos időpont egyeztetésével kapcsolatban.

Rendelési idő

Szerda: 16:00-20:00
Csütörtök: 16:00-20:00

Válaszon időpontot.


IdőpontkérésHTS Medical Kft.

A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont (Pécs) működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center

A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink

A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 5 városban találkozhat. Budapesten, Békéscsabán, Pécsen és Sopronban gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadjuk vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.