HTS Medical Egészségközpont

Rólunk


Köztudott, hogy Magyarországon meglehetősen kedvezőtlen a lakosság egészségügyi állapota, így cégünk, a HTS Medical Kft. nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre (prevencióra) és a gyógyulás segítésére. Célunk pácienseink minél szélesebb körű kiszolgálása, a vizsgálatok és a gyógyítás biztosítása a legkiválóbb színvonalon. Szaküzleteinkben tapasztalt, szakképzett gyógyászati segédeszköz eladóink és szakorvosaink, modern diagnosztikai eszközökkel, családias nyugodt környezetben várják a kedves vásárlóinkat és betegeinket. Kétszintű minőségellenőrzés alkalmazásával garantáljuk az általunk forgalmazott GYSE termékek állandó minőségét. Napjainkban a gyógyászati segédeszköz állampolgári jogon jár annak, akinek a szakorvos a klinikai kivizsgálást követően indokoltnak tartja. A beteg a felírt gyógyászati segédeszközt a gyógyászati segédeszköz szaküzletben szerezheti be.


A HTS Medical Kft. elsősorban a HARTMANN csoport termékeit értékesíti, ezzel a legszélesebb termékkínálatot nyújtja a magyar egészségügy és a higiénia területén. A HARTMANN-RICO Hungária Kft. és HTS Medical Kft. sikere a hosszú évek során szerzett szaktudásnak és az ügyfelekkel folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhető. A HTS Medical Kft. által forgalmazott HARTMANN termékek választéka a hagyományokhoz híven számos olyan terméket tartalmaz, amelyek segítik a különböző sebek gyógyulását. A sebkezelési termékcsalád akut és krónikus sebek ellátására is széleskörű választékot kínál sebkezelő szakemberek és betegek számára egyaránt. A HTS Medical Kft. termékválasztékában a sebellátáshoz kapcsolódó termékek széles köre megtalálható: kötszerek, kötésrögzítők, pólyák és elsősegély termékek egyaránt. Az utóbbi évtizedek jelentős változásokat hoztak a sebkezelésben, hiszen a kutatásoknak köszönhetően egyre szélesebb körű információ áll rendelkezésre a sebgyógyulás folyamatáról. Ennek köszönhetően az új termékek még inkább képesek támogatni a gyógyulási folyamatot és könnyíteni a betegek életét. A HARTMANN mint a vezető kötszergyártók egyike ennek megfelelően a hagyományos géz- és cellulóz-alapú termékek mellett kiemelten fontosnak tartja az innovatív modern kötszerek területén történő fejlesztéseket.
Köszönjük, hogy figyelmet szentelt ránk.


HTS Medical Kft.
2051, Biatorbágy, Budapark
Paul Hartmann u. 8HTS Medical Kft.


A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center


A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink


A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.