HTS Medical EgészségközpontImpresszum


Az oldalon található elektronikus anyagok saját felhasználási célra letölthetõek. Az írott vagy elektronikus sajtóban való publikáláshoz, terjesztéshez a HTS Medical Kft. ügyvezetõ igazgatójának a hozzájárulása szükséges. Ha termékeink és szolgáltatásaink elnyerték tetszését vegye fel a kapcsolatot velünk a fejlécen található "Elérhetőségeink" menüpontban. Termékeinkkel kapcsolatban felmerülõ kérdéseire a 06-30-606-4908-as telefonszámon válaszolunk önnek.Köszönjük, hogy figyelmet szentelt ránk.


HTS Medical Kft.
2051, Biatorbágy, Budapark
Paul Hartmann u. 8


HTS Medical Kft.


A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center


A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink


A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.