HTS Medical Egészségközpont

Pécsi szaküzlet


Kedves Vásárlóink!Szeretnénk mindenkit értesíteni, hogy rendelőnk és üzletünk zavartalanul működik a megszokott módon. Mindaddig, míg az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi szolgálat /ANTSZ/ másképp nem rendelkezik. Az aktuális helyzetre való tekintettel sokan érdeklődtek a nyitva tartásunk felől illetve az időpontok lemondása különböző okok miatt mindennapossá vált. Mi továbbra is dolgozunk figyelve a személyes és a környezeti higiéniai szabályok betartására - ahogy eddig is tettük. Ha ez valamiért változik, mindenkit értesítünk. Arra kérünk minden Kedves Beteget, hogy akinek egészségügyi panasza van, külföldről érkezik, a közvetlen környezetében fertőző beteg van vagy jelenleg lázas beteg, mondja le az időpontját Kérjük egyedül, kísérő nélkül érkezzen a rendelésre!


Amit mi biztosítunk:
 • folyamatos fertőtlenítés.
 • levegő és bútorok fertőtlenítése

 • A legnagyobb előírásoknak megfelelően az ANTSZ által kiadott eljárásrendet követjük. Azt a beteget, aki betegen érkezik, nem NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELLÁTNI! A kialakult új helyzet a mi életünkre is hatással van.

  Figyeljünk magunkra, figyeljünk egymásra!
  Köszönjük megértésüket!

  Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet

  Pécsi márkaboltunk elérhetősége:
  7633 Pécs, Szigeti út 77.

  Telefon szám: +36 20 944-2905

  Nyitvatartás:

 • Hétfő: 13.00-18.00
 • Kedd, Szerda, Csütörtök: 10.00-18.00
 • Péntek: 9.00-13.00


 • A nyitvatartási idő változhat, kérjük érdeklődjön telefonon!

  E-mail cím: pecs@htsmedical.hu


  Szaküzleteink széles kínálattal várja kedves vásárlóinkat, néhány ezek közül:
  Járóbotok
  Olyan személyek részére javasolt, akiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, valamint járásbiztonsága ily módon megoldható. Biztonságos, stabil támasztást és járást biztosít.
  Kerekesszékek
  Elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére. Külömböző típusokban önhajtós, hátsókerékmeghajtású, összecsukható és módosítható kerekesszékek.

  Pelenkák
  Kényelmes viseletű inkontinencia nadrágpelenka. Megbízható MoliCare Mobile ndrágpelenkák. Le és felhúzható, mint a hagyományos fehérnemű .
  Antidecubitus eszközök
  Tökéletes segítség a felfekvés megelőzésére és gyógyítására.

  Ortézis eszközök
  Segítik a sérült, törött vagy műtét utáni végtagok felépülését. Bizonyos esetekben bénulás esetén visszaadják a mozgás képességét. (alsó végtag, gerincrögzítők, felső végtag, nyak- és koponyavédők)
  Rögzítők, szorítók
  Sebészeti beavatkozás utám a gyógyulási és rehabilitációs időszakban. Rándulások ortopédiai kezelésére, enyhétől egészen súlyosig. Külső rögzítés, megtámasztás.

  Tensoval vérnyomásmérők
  Felkaros és csuklós HARTMANN Tensoval vérnyomáskérő készülékek a vérnyomás pontos mérésére. A Tensoval Comfort vérnyomásmérők felhasználóbarát készülékek.
  Thermoval lázmérők
  A Thermoval digitális lázmérők egyszerűen kezelhetők. Hangjelzés jelzi a mérés befejezését.

  HARTMANN kötszerek, törlők
  Omnifix, Telacomp, Telaprep, Telasling, Telasorb. Kötszerek, kötözők és törlők széles választékban, többféle méretben.
  HARTMANN sebtapaszok, tapaszok
  Dermaplast, Cosmopor professzionális seb- és ragtapaszok. Kínálatunkban megtalálhatók a hólyag, herpesz és tyúkszemtapaszok is.

  Gipszek
  Plastrona step, anatómiailag formált, praktikusan problémamentesen rögzíthető. Nagyon könnyű.
  Kompressziós pólyák
  Pólyakötések praktikus rögzítésekhez. Elasztikus gumiszalagból, stabil fémkampókkal. Steril és nem steril vágott mullpólyák és mulltekercsek.


  Szaküzletünkben professzionális szolgáltatásokat nyújtunk az alábbi területeken:
  

  HTS Medical Kft.


  A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

  Medical Center


  A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

  Szaküzleteink


  A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.