HTS Medical Egészségközpont

SzaküzleteinkGyógyászati Segédeszköz Szaküzleteink:Szaküzleteink széles kínálattal várja kedves vásárlóinkat:

Szaküzletünkben professzionális szolgáltatásokat nyújtunk az alábbi területeken:Ajánlott gyógyászati segédeszköz termékeink

B-4200 Összecsukható önhajtós kerekesszék
Szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített) használatra, csapadékmentes időben.
Lombax Megerősített ágyéki fűző
Erős, rugalmas kompressziós szövetből készült, mely ágyéki megerősítést kapott 4 merevítővel.
Bütyökkorrigáló - Hallux Valgus
A hallux valgus napjaink egyik leggyakoribb lábfej deformitása, melynek kialakulásához a nők által viselt, szűk orrú, magas sarkú cipők nagyban hozzájárulnak.
Easy-Clip WC-ülőke magasító
Stabilan támaszkodik a WC-csészére.
Sport bokarögzítő
A neoprén tok biztosítja az ízület egyenletes megtámasztását és optimalizálja az izomteljesítményt.


Kiskereskedelmi webáruházunk:

www.segedeszkozok.huNagykereskedelmi webáruházunk:

www.gysenagyker.huA HTS Medical Kft. a HARTMANN termékek kiemelt forgalmazója. A HARTMANN-nál a bőr egészségének megóvása a legfőbb célunk. Orvosi kompetenciánk segít minket a bőr gyógyításában, megóvásában és ápolásában, ismereteinket a diagnózis és a kezelés során kamatoztatjuk. Termékskálánk ennek megfelelően széles, ezzel is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat bőrükben. A HARTMANN csoport egyik tagja A BODE Chemie, mely Európa egyik vezető fertőtlenítőszer gyártója, amely modern és felhasználó-orientált fertőtlenítő- és bőrápoló szereket kínál. Forduljon hozzánk bizalommal.

HTS Medical Kft.


A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center


A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink


A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.